הכנת מיכל תסיסה (תמיד מלא)
1.הרכבת הברז - יש ללפף שכבה עבה של סרט טפלון ולהבריג למיכל,רואים שזרבובית הברז לא מגיעה כלפי מטה-
מבריגים את הברז החוצה ושמים עוד שכבת טפלון ,
ואז כשמבריגים יש את הגמישות כך שאפשר לסובב כלפי מטה את הזרבובית.
2.הרכבת הפנימית - מניחים את המכסה על שולחן כלשהו שתחתית המכסה על השולחן והחלק הקעור כלפי מעלה.
ישנה שקית שמכילה פנימית, אוליביה (אלומיניום עם שיניים ) ובאנד קפיצי 1.
יש להרתיח מים בקומקום ולמזוג לתוך הכוס ,להכניס את קצה הפנימית(ונטיל) שיתרכך מעט,
ואז לקחת את האוליביה ולהחדיר את חציה לונטיל.
להנחת הפנימית במקומה יש צורך בשני אנשים ,הראשון לוקח את הפנימית ומחדיר את האוליביה מבחוץ למכסה פנימה בחור הנמצא בהיקף המכסה.
אוחז את הפנימית בצורה שהונטיל כ-90 מעלות כלפי דופן המכסה ,כאן נכנס האדם השני לעזרה ומתחיל לסדר את הפנימית בהיקף המכסה (האדם הראשון ממשיך לאחוז חזק את המכסה ואת הונטיל).
הפנימית קטנה בהרבה מהיקף המכסה לכן יש צורך להשתמש בכוח בעזרת אצבעות הידיים בלבד יש למתוח את הפנימית שתשב במקומה תוך כדי שמת לב שהונטיל לא שינה את הזווית מ-90 מעלות.
3.הרכבת הנשם - לפרק את האום ,לאום צד חלק וצד עם חריץ בהיקף.
הכנס את הנשם שהאטם כלפי חוץ(כלומר למעלה לא בתוך היין),סגור את האום שהחלק החלק כלפי הנירוסטה בעזרת כוח היד בלבד,אין להשתמש בכלי עבודה.
4.התקנת הצינור למשאבה - הכנס את הצינור לאוליביה של הפנימית,מהצד השני הכנס את הבאנד הקפיצי לצינור,הכנס את הצינור לאוליביה של המשאבה ובעזרת פלייר לחץ את קצוות הבאנד והכנס את הבאנד שיתפוס את האוליביה אל המשאבה,שמים את המכסה על היין נוגע לא נוגע (בערך כ-3 מ"מ מעל היין,בזמן שהיין עובר תסיסה מילולקטית -התסיסה השניה,לאחר השפייה בסיום התסיסה המלולקטית אין צורך להרים את המכסה מעל היין,פשוט להניח אותו צף על היין ולנפח את הפנימית).
כאן אדם נוסף צריך לעזור והוא מנפח את הפנימית עד הגזרה הירוקה בשעון של המשאבה,לסגור את ברז המשאבה ותלה את המשאבה בעזרת הוו על דופן המיכל החיצוני, קפל את הצינור המקשר בין המשאבה לבין הפנימית פעמיים כמו האות Z וקשור בעזרת אזיקון או חוט חשמל,הקשירה תמנע דליפת אוויר מן המשאבה.